bureau_info_arthur_claassens

Architectonisch ontwerp

Atelier Claassens is een middelgroot architectenbureau opgericht door architect Arthur Claassens. Het bureau is gespecialiseerd in het duurzaam ontwerpen van kleine tot middelgrote bouwprojecten en verbouwingen. Ook adviseert het bureau tijdens het bouwproces: van de vergunningaanvraag, de aannemersselectie, tot en met de uitvoering en de oplevering.

Interieur

Atelier Claassens ontwerpt ook maatwerk interieur (kastenwanden, keukens) en meubilair (losse meubelstukken). De verschillende onderdelen worden gebouwd in de eigen werkplaats en vervolgens geplaatst op locatie.

Persoonlijk

Een nauwe samenwerking met de opdrachtgever staat voor Atelier Claassens centraal bij elk ontwerp en bij de uitvoering daarvan. Het bureau combineert een brede kennis en ruime ervaring met een persoonlijke en flexibele werkwijze.

Prijs en kwaliteit

Door jarenlange ervaring in de bouw zijn de ontwerpen van Atelier Claassens een realistische basis voor de offerte van een uitvoerder. Het bureau beschikt bovendien over een betrouwbaar netwerk van specialisten zoals aannemers, een constructeur, een bouwkostendeskundige en een interieurbouwer. Zij leveren goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Bij opdrachten voor maatwerk interieur en -meubilair zijn ontwerp en uitvoering in dezelfde handen waardoor elk ontwerp direct gekoppeld is aan het beschikbare budget.

Vragen

Droomt u van meer ruimte en denkt u aan bouwen of verbouwen? Atelier Claassens helpt u graag bij de vragen die u zich stelt. Wat kan ik met mijn budget? Heb ik een vergunning nodig? Hoe vind ik een geschikte aannemer? In korte tijd kan het bureau verschillende mogelijkheden schetsmatig uitwerken. Met deze schets in de hand kunt u concreet overleggen met betrokken partijen zoals de aannemer en de gemeente.

ir Arthur Claassens Architect
tel: 0650612325
mail: info@atelierclaassens.nl.